AnaSayfa / Genel / Kahve falında elbise dikildiğini görmek

Kahve falında elbise dikildiğini görmek

Kahve falında elbise dikildiğini görmek işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına, hasret içinde kalacağına, duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına inanılır.

Kahve falında elbise dikildiğini gördüyseniz:

  • Sırlarınızı ya da kendinizle ilgili özel bilgileri başkalarıyla paylaşmamalı ya da gizli planlara ya da gruplara dahil olmaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında elbise dikildiğini görmek şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, fal sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karnının dikildiğini görmek kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine işarettir.

Kahve falında gelinlik dikildiğini görmek yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına tabir olunur.

Kahve falında çiçek dikildiğini görmek sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, işlerinde bereket olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendine gelinlik dikildiğini görmek bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, düşmanların barışacağına tabir olunur.

Kahve falında ayağının dikildiğini görmek bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine işaret eder.

Kahve falında ağaç dikildiğini görmek sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağız dikilmek çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir