AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçek dikildiğini görmek

Kahve falında çiçek dikildiğini görmek

Kahve falında çiçek dikildiğini görmek atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, ana baba dualarının alınacağına, çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına, onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, korkularını ve şüphelerini yeneceğine tabir olunur.

Kahve falında çiçek dikildiğini gördüyseniz:

  • İlgilenecek yeni konular çıkabilir, yeni dostluklar geliştirebilirsiniz.

Kahve falında çiçek dikildiğini görmek daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gül dikildiğini görmek darlık içine düşeceğine, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına inanılır.

Kahve falında elinin dikildiğini görmek yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karnının dikildiğini görmek hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayakta dikilmek her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında ayakkabı dikildiğini görmek şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine delalettir.

Kahve falında elbise dikildiğini görmek o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine işarettir.

Kahve falında gelinlik dikildiğini görmek güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir