AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağız dikilmek

Kahve falında ağız dikilmek

Kahve falında ağız dikilmek ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine, kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına yorulur.

Kahve falında ağız dikilmek gördüyseniz:

  • Yakın bir gelecekte aslında yanlış bir strateji izlediğinizi veya yanlış düzenlemeler yaptığınızı görebileceğiniz durumlar söz konusu olabilir.

Kahve falında ağız dikilmek yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine delalettir.

Kahve falında dikiş dikildiğini görmek aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağının dikildiğini görmek geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında elbise dikildiğini görmek beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına, hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında gül dikildiğini görmek iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, iyiliklerden yüz çevirmeye delalet eder.

Kahve falında elinin dikildiğini görmek hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine işaret eder.

Kahve falında ayakta dikilmek üzülmeye veya keder içinde bulunmaya, maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağaç dikildiğini görmek iş hayatında maddi zarara uğranacağına, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir