AnaSayfa / Genel / Kahve falında gül dikildiğini görmek

Kahve falında gül dikildiğini görmek

Kahve falında gül dikildiğini görmek falı kapatan kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına, üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına, gözden düşeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, çok iyi sonuçlar vereceğine, rakibine karşı galibiyet kazanacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına inanılır.

Kahve falında gül dikildiğini gördüyseniz:

  • Ani tepki veya hareketler zararınıza sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında gül dikildiğini görmek iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elinin dikildiğini görmek çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine delalettir.

Kahve falında gelinlik dikildiğini görmek kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, esenlik, huzur ve saadet bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayakta dikilmek işlerinin kısa zamanda açılacağına, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine tabir olunur.

Kahve falında kolunun dikildiğini görmek hayırlı bir eşe, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karnının dikildiğini görmek yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağının dikildiğini görmek iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine, korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elbise dikildiğini görmek kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir