AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaç dikildiğini görmek

Kahve falında ağaç dikildiğini görmek

Kahve falında ağaç dikildiğini görmek hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine, karın artacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına, işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında ağaç dikildiğini gördüyseniz:

  • Yalnız ölçülerinizi iyi koymalısınız.

Kahve falında ağaç dikildiğini görmek karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı dikildiğini görmek sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağız dikilmek işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gül dikildiğini görmek kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dikiş dikildiğini görmek yetkili bir göreve atanacağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine delalettir.

Kahve falında ayakta dikilmek elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, ferahlayacağına delalettir.

Kahve falında kolunun dikildiğini görmek bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına, zor durumda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elinin dikildiğini görmek doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir