AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerin çatladığını görmek

Kahve falında yerin çatladığını görmek

Kahve falında yerin çatladığını görmek şansın açılacağına, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, üzgün ve hasta olacağına, oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına, maddi zararını karşılayacağına, yüküne ortak olacağına, yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında yerin çatladığını gördüyseniz:

  • Ek gelirler, alım-satım kanalıyla elinize geçen paralar ya da maaş artışı türünde gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında yerin çatladığını görmek sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzüğünün çatladığını görmek isteklerine kulak vereceğine, uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında yumurta çatladığını görmek kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında alyansın çatladığını görmek karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına rivayet eder.

Kahve falında topuklarının çatladığını görmek büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında topuğunun çatladığını görmek atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, stresten uzaklaşılacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine, kendisini aşan işlere kalkışacağına tabir olunur.

Kahve falında depremde evinin duvarının çatladığını görmek yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, lüksünün ve konforunun da baki olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında telefonun çatladığını görmek kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, hayatının bir düzene kavuşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir