AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağının altında yazı görmek

Kahve falında ayağının altında yazı görmek

Kahve falında ayağının altında yazı görmek kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan fal, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, iyi şartlara kavuşacağına, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında ayağının altında yazı gördüyseniz:

  • Bazı iş veya görevleri güvendiğiniz kişilere pay etmenin faydası olabilir.

Kahve falında ayağının altında yazı görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine yorulur.

Kahve falında altın yazılı kuran görmek başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında isim yazılı altın görmek destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına, ün ve itibar sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında kuran yazılı altın kolye görmek musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına alamet eder.

Kahve falında altın yazılı ayet görmek elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altın yazı görmek bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına, büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine işaret eder.

Kahve falında altından yazı görmek üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında altından kuran yazısı görmek insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir