AnaSayfa / Genel / Kahve falında peynir basmak

Kahve falında peynir basmak

Kahve falında peynir basmak başarılarının bir ömür süreceğine, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında peynir basmak gördüyseniz:

  • Yeni tanışacağınız insanlara karşı dikkatli davranırsanız sonunda üzülmezsiniz.Sağlık probleminiz olmamakla birlikte kendinize dikkat etmelisiniz.

Kahve falında peynir basmak geçmişi unutup geleceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine işarettir.

Kahve falında at bokuna basmak çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının ayağına basmak aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, iyileşeceğine, kısmet alacağına rivayet eder.

Kahve falında fare üstüne basmak bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında domuz pisliğine basmak ileride çok zengin biri olacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kapı zile basmak kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hamur basmak düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, çok büyük bir rahata ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yılanın başına basmak yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, fal sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir