AnaSayfa / Genel / Kahve falında pet şişe toplamak

Kahve falında pet şişe toplamak

Kahve falında pet şişe toplamak rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, boş yere korku duyulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine, hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine delalettir.

Kahve falında pet şişe toplamak gördüyseniz:

  • Bazı konuların nedenleri veya bazı kişilerin kim oldukları ya da tam olarak ne istediklerini konusunda şüpheleriniz olabilir.

Kahve falında pet şişe toplamak rahatın ve konforun geleceğine, yapılan çalışmaların zarar vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pet şişe kapağı görmek bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında pet şişeden su içmek fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, kötü ve zor günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pet şişe içinde su görmek varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, kendisi ile gururlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pet şişeye su doldurmak karasızlık yaşayacağına, gelirinin daimi olacağına delalet eder.

Kahve falında pet şişede su almak bol hayır duası alınacağına, rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına delalet eder.

Kahve falında pet şişede su içmek işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine delalettir.

Kahve falında pet şişede su görmek kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine, ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir