AnaSayfa / Genel / Kahve falında pet şişe görmek

Kahve falında pet şişe görmek

Kahve falında pet şişe görmek etrafına güzel insanların dolacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına, mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine, çok mutlu bir hayata sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pet şişe gördüyseniz:

  • Kendinizi yıpratma meylindesiniz.

Kahve falında pet şişe su görmek rütbesinin artacağına, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına alamet eder.

Kahve falında pet şişe toplamak önünün kapanacağına, atılım yapacağına, ileriye gideceğine delalettir.

Kahve falında pet şişe içinde su görmek yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında pet şişede su almak itibar edineceğine, yeni bir başlangıç yapmaya alamet eder.

Kahve falında pet şişeye su doldurmak kendi bildiğini okuyacağına, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına yorulur.

Kahve falında pet şişede su içmek gerçeklere yüz çevrileceğine, alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine delalettir.

Kahve falında pet şişede su görmek yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında pet şişesi görmek kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir