AnaSayfa / Genel / Kahve falında pet şişesi görmek

Kahve falında pet şişesi görmek

Kahve falında pet şişesi görmek kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, bunun da kendisi için hayırlı olacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında pet şişesi gördüyseniz:

  • Meslektaşlarınızın veya arkadaşlarınızın hayallerinizi baltalama veya engelleme girişimlerine izin vermemelisiniz.

Kahve falında pet şişeden su içmek kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında boş pet şişe görmek sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında ped şişe görmek ters giden işlerin de düzeleceğine, uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pet şişe su görmek sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına, sevinçli ve güzel bir haber almaya rivayet eder.

Kahve falında pet su şişesi görmek tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su dolu pet şişe görmek arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pet şişesi görmek hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, işte başarılı adımlar atılacağına delalet eder.

Kahve falında pet şişede su görmek kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına, çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir