AnaSayfa / Genel / Kahve falında perdeyi örtmek

Kahve falında perdeyi örtmek

Kahve falında perdeyi örtmek kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine işarettir.

Kahve falında perdeyi örtmek gördüyseniz:

  • Evinizi veya kariyerinizi ilgilendiren konular ön plana çıkıyor.

Kahve falında perdeyi örtmek var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına, bereket ve zenginlik olacağına işarettir.

Kahve falında üşüyen birinin üstünü örtmek sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine delalet eder.

Kahve falında saç ördürmek önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına inanılır.

Kahve falında kaka yapıp üstünü örtmek yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı yorgan örtmek iyi bir aile reisi ve baba olacağına, kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının dantel ördüğünü görmek çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz örtmek çok yoğun çalışacağına, saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kapı örtmek derin bir nefes alacağına, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir