AnaSayfa / Genel / Kahve falında üşüyen birinin üstünü örtmek

Kahve falında üşüyen birinin üstünü örtmek

Kahve falında üşüyen birinin üstünü örtmek bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına, kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, daha güzel ve daha iyi yaşayacağına, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, takdir görecek pek çok iş yapacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine yorulur.

Kahve falında üşüyen birinin üstünü örtmek gördüyseniz:

  • Detaycı olmanız yanlışların önünü kesebilir.

Kahve falında birinin üstünü örtmek zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine işarettir.

Kahve falında sevgilinin üstünü örtmek kötü halin son bulacağına, değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına işaret eder.

Kahve falında uyuyanın üstünü örtmek düzenli bir işe girileceğine, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine inanılır.

Kahve falında başkasının üstünü örtmek endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, saygınlığının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üstünü örtmek eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün üstünü örtmek onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında ölen birinin üstünü örtmek huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine, yokluğa düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinin üstünü örtmek kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir