AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç ördürmek

Kahve falında saç ördürmek

Kahve falında saç ördürmek hafifleyeceğine, şifa bulacağına, çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına, kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine, elinin bolluk ve bereket göreceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, o masumların bedduasını alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saç ördürmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle sırlarınızı paylaşmanız sorun yaratabilir.

Kahve falında saç ördüğünü görmek yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında saçını örtmek ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine işaret eder.

Kahve falında saç ördürmek elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına yorulur.

Kahve falında başkasının saçını ördüğünü görmek kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına inanılır.

Kahve falında birinin saçını ördüğünü görmek bilgin ve usta kişi haline geleceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçını ördüğünü görmek kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına alamet eder.

Kahve falında saçlarını örtmek yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçlarını ördürmek kısmetli bir kişi olunacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir