AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz örtmek

Kahve falında beyaz örtmek

Kahve falında beyaz örtmek kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine, yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara  delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz örtmek gördüyseniz:

  • Ortağınız veya çalışma arkadaşlarınızla bazı yeni işbirliklerine girebilirsiniz.

Kahve falında üzerine beyaz çarşaf örtmek makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz şal örtmek uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz yorgan örtmek sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, iş ve zaman kaybına uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz tülbent örtmek işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz yazma örtmek rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz yemeni örtmek en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz dantel ördüğünü görmek aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına işarettir.

Kahve falında beyaz örtmek yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine, çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir