AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının dantel ördüğünü görmek

Kahve falında başkasının dantel ördüğünü görmek

Kahve falında başkasının dantel ördüğünü görmek sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına, cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, rütbe edineceğine, kendi işinin sahibi olacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına yorulur.

Kahve falında başkasının dantel ördüğünü gördüyseniz:

  • Duygusal karışıklıklara karşılık zihinsel olarak oldukça güçlüsünüz.

Kahve falında birinin dantel ördüğünü görmek aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, her şeyin gönlünce olacağına yorulur.

Kahve falında başkasının dantel ördüğünü görmek çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz dantel ördüğünü görmek bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına tabir olunur.

Kahve falında dantel ördüğünü görmek iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah dantel görmek ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine, başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine delalettir.

Kahve falında dantel işlemek deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, hayat standartlarının yüksek olacağına tabir olunur.

Kahve falında sarı dantel görmek kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dantel takke görmek kötü gününden de geri duracağına, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir