AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı örtmek

Kahve falında kapı örtmek

Kahve falında kapı örtmek kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine, işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına, borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kapı örtmek gördüyseniz:

  • Size söz verilen birşeyi elde edebilmek için esaslı bir mücadele vermek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında kapı örtmek büyük paralar kazanacağına, yolunda huzurla devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kapıyı örtmek hayatının bir düzene kavuşacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine delalettir.

Kahve falında birine battaniye örtmek rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine, şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine delalet eder.

Kahve falında saç ördürmek hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına, insanlar tarafından takdir edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz şal örtmek işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine, şansını kendi eliyle engelleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında baş örtmek işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına rivayet eder.

Kahve falında camide başını örtmek arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uyuyan birinin üzerini örtmek aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, arzularınızın gerçekleşeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir