AnaSayfa / Genel / Kahve falında perdeyi kesmek

Kahve falında perdeyi kesmek

Kahve falında perdeyi kesmek kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına inanılır.

Kahve falında perdeyi kesmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendi bildiğiniz yoldan veya kendi istediğiniz yöntemlerle ilerlemek istiyor olabilirsiniz.

Kahve falında beyaz perde kesmek makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına işarettir.

Kahve falında tül perde kesmek sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, daha iyi şartlarda yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında perdeyi kesmek bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, sıkıntılı günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında perde kesmek yeni başlangıçların yapılacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında eve perde takmak çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında renkli perde görmek yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, maddi kriz yaşanacağına delalettir.

Kahve falında halı ve perde görmek yanlış kararlar vereceğine, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine yorulmaktadır.

Kahve falında camda perde görmek umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir