AnaSayfa / Genel / Kahve falında tül perde kesmek

Kahve falında tül perde kesmek

Kahve falında tül perde kesmek sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine, aynı karşılığı alamayacağına, ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına, her daim bereketli işler yapacağına, hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında tül perde kesmek gördüyseniz:

  • Kafanızda sadece bazı hedefleriniz var.

Kahve falında tül perde kesmek rütbe alacağına, daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına inanılır.

Kahve falında tül perde kapatmak ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden fal sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz tül perde takmak kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine, moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cama tül perde takmak insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine inanılır.

Kahve falında beyaz tül perde almak sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında perde tül görmek parasını ve malını kaybedeceğine, atılan adımların boşa çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tül perde asmak iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve fal sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına yorulur.

Kahve falında tül perde astığını görmek kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir