AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli perde görmek

Kahve falında renkli perde görmek

Kahve falında renkli perde görmek başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, yapılan işin bol kazanç getireceğine, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, sevindirici olaylar yaşayacağına, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, aile içinde huzurunun yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında renkli perde gördüyseniz:

  • Çevrenizdekilerin beklentilerini boşa çıkaracak başladığınız işi başarıyla bitereceksiniz.

Kahve falında mavi renk perde görmek meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında bordo renkli perde görmek çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına alamet eder.

Kahve falında pembe renk perde görmek rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına, yeni bir eve sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında renkli tül perde görmek atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına işaret eder.

Kahve falında turuncu renk perde görmek dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mor renk perde görmek telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine inanılır.

Kahve falında koyu renk perde görmek üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mor renkli perde görmek gönül hoşluğunu yakalayacağına, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir