AnaSayfa / Genel / Kahve falında yırtılmış perde görmek

Kahve falında yırtılmış perde görmek

Kahve falında yırtılmış perde görmek dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına, zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına, çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında yırtılmış perde gördüyseniz:

  • Hızlandırılmış bir olay devam eden bir projenin gidişatını ya da nakit akışınızı olumlu etkileyebilir.

Kahve falında perdenin yırtıldığını görmek problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına rivayet eder.

Kahve falında yırtılmış perde görmek her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz tül perdenin yırtıldığını görmek kazancının epey düşeceğine, inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yırtılmış terlik görmek başarılarını ispat edeceğine, sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında kuran yırtıldığını görmek tövbelerin kabul olacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kağıt yırtıldığını görmek gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına tabir olunur.

Kahve falında kulak yırtılması görmek hayırlı olayların yaşanacağına, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yırtılmış kuranı kerim görmek attığı her adımı düşüneceğine, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir