AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıkanmış perde görmek

Kahve falında yıkanmış perde görmek

Kahve falında yıkanmış perde görmek hep dinç ve genç kalacağına, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine, kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında yıkanmış perde gördüyseniz:

  • İyimser duygularınızı harekete geçirebilirseniz ilişkinizi koruyabilirsiniz.

Kahve falında mor renkli perde görmek sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında tozlu perde görmek dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına, hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kalın perde görmek eğitimlerinin iyi olacağına, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına inanılır.

Kahve falında nakışlı perde görmek şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine işarettir.

Kahve falında saten perde görmek büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çok perde görmek elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında pembe perde almak yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine işarettir.

Kahve falında perdenin kesildiğini görmek kendisine ev alacağına, bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir