AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli perde görmek

Kahve falında kirli perde görmek

Kahve falında kirli perde görmek huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına, kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kirli perde gördüyseniz:

  • Aslında bunu zaten tahmin edebiliyordunuz.

Kahve falında kirli perde yıkamak başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında kirli tül perde görmek sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine, huzur dolu günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında kirlenmiş perde görmek elindeki imkanların artacağına, uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına delalettir.

Kahve falında kirli perde görmek bereket ve mutluluk elde edeceğine, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına işarettir.

Kahve falında perdeler görmek ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz tül perde yıkamak ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında güzel perdeler görmek işlerinin kötüye gideceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına yorulmaktadır.

Kahve falında balkon perdesi görmek insanlar tarafından ayıplanacağına, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir