AnaSayfa / Genel / Kahve falında perde satın almak

Kahve falında perde satın almak

Kahve falında perde satın almak sağlığının da yerine geleceğine, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine, rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına, az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında perde satın almak gördüyseniz:

  • Maddi veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi sınırlarını zorlayarak ele alacağa benziyorsunuz.

Kahve falında beyaz perde satın almak dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, fakir fukaraya yardım edeceğine işaret eder.

Kahve falında perde satın almak sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine delalet eder.

Kahve falında tül perde satın almak buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pembe perde almak kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına delalettir.

Kahve falında eve perde asmak karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, rızkından ve gelirinden olacağına alamet eder.

Kahve falında perdeleri değiştirmek sevineceğine ve mutlu olacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pencerede beyaz perde görmek böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına yorulur.

Kahve falında eski perde görmek ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, uzun uzun dalıp gideceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir