Kahve falında perdelerin düştüğünü görmek

Kahve falında perdelerin düştüğünü görmek hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, başkasının hakkına göz dikileceğine, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına, kendi işinin sahibi olunacağına, geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında perdelerin düştüğünü gördüyseniz:

  • Belli bir amaç için çalışmanız, içinizdeki iyi şeyleri çıkartan kişilerle tanışmanızı veya karşılaşmanızı sağlayabilir.

Kahve falında perde düştüğünü görmek çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında perdelerin düştüğünü görmek anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına, aradığı aşkı bulacağına inanılır.

Kahve falında perdenin düştüğünü görmek çok istediği bir şeye sahip olacağına, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz tül perde takmak şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, fırsatların daha büyük getirileri olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında rengarenk perde görmek aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine, maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına tabir olunur.

Kahve falında mor perde görmek bir işe soyunacağına, işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tül perde değiştirmek sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ince perde görmek sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir