AnaSayfa / Genel / Kahve falında perdede böcek görmek

Kahve falında perdede böcek görmek

Kahve falında perdede böcek görmek Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, hayır işleri yapacağına, kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına, zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına, yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine inanılır.

Kahve falında perdede böcek gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızdan herkese bahsetmeniz durumunda eleştiri veya şikayetlerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında perdede böcek görmek kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına inanılır.

Kahve falında işlemeli perde görmek bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, sevilen bir eşyanın çalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında rengarenk perde görmek çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına, çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeni beyaz perde görmek sorunlu bir döneme gireceğine, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi renk perde görmek zor bir döneme girileceğine, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine tabir olunur.

Kahve falında uzun perde görmek fal sahibinin elinin darlaşacağına, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına inanılır.

Kahve falında tül perde yıkamak ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine rivayet eder.

Kahve falında perde asıldığını görmek kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir