AnaSayfa / Genel / Kahve falında perde asıldığını görmek

Kahve falında perde asıldığını görmek

Kahve falında perde asıldığını görmek geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine, işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına inanılır.

Kahve falında perde asıldığını gördüyseniz:

  • Fazla tanımadığınız kimselere karşı dikkatli olmalısınız.

Kahve falında perde asıldığını görmek iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine alamet eder.

Kahve falında akrabanın asıldığını görmek ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında asıldığını görmek daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına işaret eder.

Kahve falında adam asıldığını görmek kendisine istediklerini nasip edeceğine, özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına tabir olunur.

Kahve falında kızının asıldığını görmek gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında insanların asıldığını görmek verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine delalet eder.

Kahve falında boynundan asıldığını görmek önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin sana asıldığını görmek hayal kırıklığına, çok zor günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir