AnaSayfa / Genel / Kahve falında işlemeli perde görmek

Kahve falında işlemeli perde görmek

Kahve falında işlemeli perde görmek dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, hem yaşama olan inancına kavuşacağına, kısmetinin kapanacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında işlemeli perde gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sözlerine göre hareket etmek yerine bilgi toplamaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında işlemeli perde görmek hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında işlemeli seccade görmek sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına tabir olunur.

Kahve falında işlemeli mendil görmek ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına tabir olunur.

Kahve falında işlem yapmak atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında toplama işlemi yapmak evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden fal sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında işlemeli elbise görmek ana baba duası alınacağına, ihtiyaçlarını giderebileceğine yorulur.

Kahve falında işleme işlemek böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz işleme görmek karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir