AnaSayfa / Genel / Kahve falında perde yanması görmek

Kahve falında perde yanması görmek

Kahve falında perde yanması görmek kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına inanılır.

Kahve falında perde yanması gördüyseniz:

  • Bazı kişiler veya meslektaşlarınız sizi yanlış yönlendirebilir, yanlış bilgiler verebilir veya verilen tavsiyeler doğru hesaplanmamış olabilir.

Kahve falında perde yanması görmek uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına yorulur.

Kahve falında yanmış perde görmek ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine alamet eder.

Kahve falında kırmızı perde asmak güzel fırsatların elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında perdeci dükkanı görmek canın sıkılacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına delalet eder.

Kahve falında perdesiz cam görmek ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına işarettir.

Kahve falında perdeler görmek bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, gitmediği yerlere gideceğine delalettir.

Kahve falında camda asılı perde görmek malından ve parasından olacağına, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tül perde takmak kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir