AnaSayfa / Genel / Kahve falında perdeler görmek

Kahve falında perdeler görmek

Kahve falında perdeler görmek tartışmalı bir işe girileceğine, hastalığın biteceğine, sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına tabir olunur.

Kahve falında perdeler gördüyseniz:

  • Karşı cinsten gelen ısrarlı teklifler sizi ne yapacağını bilemez hale getirebilir.

Kahve falında gri perde görmek uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, kudretinin yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında pencere perdesi görmek endişeli durumların son bulacağına, gün günden daha da kötüye gideceğine işarettir.

Kahve falında balkonda perde görmek atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, mülkiyetinin de artacağına işarettir.

Kahve falında mutfak perdesi görmek başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında perdeyi yakarken görmek sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına, elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına işarettir.

Kahve falında temiz perde takmak evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına yorulur.

Kahve falında evin perdelerini kapatmak bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına alamet eder.

Kahve falında eve perde diktirmek helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir