Kahve falında perde temizlemek

Kahve falında perde temizlemek en tepkedeki kimse olacağına, hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına, yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, ferahlık veren sözler duymaya, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok kötü günler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında perde temizlemek gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler maddi durumunuz üzerinde etkili olabilir veya bazı girişimleriniz ya da ticari adımlarınız hız kazanabilir.

Kahve falında perde temizlemek daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine delalettir.

Kahve falında perde yanması görmek günbegün kötüleşeceğine, büyük bir şöhrete sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz perde açmak gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine, bir süre zorluk çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında güllü perde görmek fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, şansın kaçacağına işaret eder.

Kahve falında pencerede perde görmek hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına tabir olunur.

Kahve falında perdeleri açık görmek medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve fal sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pazardan perde almak sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tozlu perde görmek dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top