AnaSayfa / Genel / Kahve falında pazardan perde almak

Kahve falında pazardan perde almak

Kahve falında pazardan perde almak evlat sahibi olunacağına, maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, yeni bir yol tutulacağına, fakirliğinin biteceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına, yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına alamet eder.

Kahve falında pazardan perde almak gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz şeyleri ertelememeli veya aklınıza yatan iş, ilişki veya amaçların peşinden gitmelisiniz.

Kahve falında pazardan perde almak bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına, eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pazardan maydanoz almak belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında eski pazar görmek hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine alamet eder.

Kahve falında halk pazarı görmek kısa zamanda çok yol alınacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pazara görmek kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pazarda bir şey satmak bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında köy pazarı görmek hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına yorulur.

Kahve falında pazarda elbise almak müjdeli haberler alacağına, sevineceğine, her daim Allah yolunda olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir