AnaSayfa / Genel / Kahve falında güllü perde görmek

Kahve falında güllü perde görmek

Kahve falında güllü perde görmek hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında güllü perde gördüyseniz:

  • Yeniliklere uymakta zaman kaybetmemelisiniz.

Kahve falında güllü perde görmek müjdeli haberle geleceğine, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine işarettir.

Kahve falında çok perde görmek düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına yorulur.

Kahve falında mor renk perde görmek küskünlüklerin oluşacağına, itibar göreceğine, rahata kavuşacağına yorulur.

Kahve falında tül perde kesmek sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında perdesiz pencere görmek kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine alamet eder.

Kahve falında siyah beyaz perde görmek borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, mal ve rızkın çoğalmasına işaret etmektedir.

Kahve falında yıkanmış tül perde görmek sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına delalet eder.

Kahve falında kırmızı perde dikmek çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir