AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz perde açmak

Kahve falında beyaz perde açmak

Kahve falında beyaz perde açmak çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, mallarının da hayırlı olacağına, kendi şansını kendi yaratacağına, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz perde açmak gördüyseniz:

  • Siz, zarafetinizi koruyarak olayların gidişine göre davranmalısınız.

Kahve falında beyaz perde açmak iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine delalettir.

Kahve falında pencerenin perdesini açmak dertlerin biteceğine, işlerinin kapanacağına delalettir.

Kahve falında perde açmak bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz dantel perde görmek uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında beyaz perde taktığını görmek böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına, imkânlarını kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında beyaz tül perde görmek zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine delalettir.

Kahve falında beyaz perde yıkamak neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine delalet eder.

Kahve falında yeni beyaz perde görmek geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına, gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir