AnaSayfa / Genel / Kahve falında perde kestiğini görmek

Kahve falında perde kestiğini görmek

Kahve falında perde kestiğini görmek kederinin dağılacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bundan da son derece mutlu olacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına işaret eder.

Kahve falında perde kestiğini gördüyseniz:

  • Yaşlı bir tanıdığınızın ya da akrabanızın sizi çok memnun edecek bazı davranışları da olabilir.

Kahve falında perde kestiğini görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, bazı konularda önayak olunacağına tabir olunur.

Kahve falında yanık perde görmek yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında perde arkasından bakmak iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, fal sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında perde kapatmak çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına delalettir.

Kahve falında kırmızı perde asmak kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına, büyük sorunların çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında perde kesmek sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına inanılır.

Kahve falında perde seçmek ekmeğine haram sürmeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına tabir olunur.

Kahve falında perdeyi yerinden çıkarmak aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir