AnaSayfa / Genel / Kahve falında perde arkasından bakmak

Kahve falında perde arkasından bakmak

Kahve falında perde arkasından bakmak yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, güzel fırsatların elde edileceğine, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında perde arkasından bakmak gördüyseniz:

  • Hayır, tutkularınızın peşinden gitmeniz gerekiyor.

Kahve falında perde arkasından bakmak hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında perdenin arkasına saklanmak çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında camın arkasından bakmak karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında gidenin arkasından bakmak ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, mevcut konforunun da devam edeceğine yorulur.

Kahve falında arkasından bakmak isteklerin yerine geleceğine, büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin arkasından bakmak dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilinin arkasından bakmak uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına delalet eder.

Kahve falında arkaya bakmak sorunlarını halletmeyi bileceğine, bunun da geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir