AnaSayfa / Genel / Kahve falında perde diktirdiğini görmek

Kahve falında perde diktirdiğini görmek

Kahve falında perde diktirdiğini görmek hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında perde diktirdiğini gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda şu an için başarılı olamadıysanız dahi, yılmamalısınız, tekrar tekrar deneyerek istediğiniz sonuçları elde edebilirsiniz.

Kahve falında perde diktiğini görmek her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında dikilmiş perde görmek rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında perde diktirmek kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında perde diktirdiğini görmek sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine işarettir.

Kahve falında eve perde diktirmek geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dik yol görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında terziye etek diktirmek emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dik yürümek üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir