AnaSayfa / Genel / Kahve falında dik yol görmek

Kahve falında dik yol görmek

Kahve falında dik yol görmek yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dik yol gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sizi tam olarak anladığını düşünerek yapacağınız anlaşmalarda sıkıntı yaşanabilir.

Kahve falında dik yol görmek şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında dik bir yol görmek içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına delalettir.

Kahve falında dik yola tırmanmak erken evlilik yapacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına işaret eder.

Kahve falında dik saç görmek çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına delalettir.

Kahve falında terziye elbise diktirmek ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına, aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine inanılır.

Kahve falında dik bir dağ tırmanmak hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına işarettir.

Kahve falında yeni etek diktirmek bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına işaret eder.

Kahve falında dik yamaç çıkmak aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kötü günler için daima kenarda para tutacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir