AnaSayfa / Genel / Kahve falında perde açmak

Kahve falında perde açmak

Kahve falında perde açmak sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına, yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine, böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına, daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına delalettir.

Kahve falında perde açmak gördüyseniz:

  • Kontrolü ele alabilme yeteneğiniz etkileyici olabilir.

Kahve falında perde açmak manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına, çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına yorulur.

Kahve falında beyaz perde açmak borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında pencerenin perdesini açmak onların mutlu haberlerini alacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında yanmış perde görmek dünya malının çoğalacağına, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında balkon perdesi görmek ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında bordo renk perde görmek kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında perdede böcek görmek aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının perde astığını görmek emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir