AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzanarak namaz kılmak

Kahve falında uzanarak namaz kılmak

Kahve falında uzanarak namaz kılmak sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına, ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına, geçim için verdiği savaşın kızışacağına delalettir.

Kahve falında uzanarak namaz kılmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz destekleniyor.

Kahve falında uzanarak namaz kılmak sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, işlerinin kötüleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında dağda namaz kılmak kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında namaz kılmak için cami aramak yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadınlı erkekli namaz kılmak yenilgiye uğramış hissedeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına delalettir.

Kahve falında beraber namaz kılmak o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine inanılır.

Kahve falında patronun namaz kıldığını görmek eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına delalettir.

Kahve falında aptes almak namaz kılmak daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına alamet eder.

Kahve falında kalabalıkta namaz kılmak geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir