AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencerede tül görmek

Kahve falında pencerede tül görmek

Kahve falında pencerede tül görmek ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına, yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına, harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına, bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pencerede tül gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyette olursanız olun, maddi konulardaki beklentilerinizin sizi hayal kırıklığına uğratması olasıdır.

Kahve falında pencereye tül asmak gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına, kalp kırıklığı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pencereye tül takmak kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına rivayet eder.

Kahve falında pencere tül görmek geçim sorunuyla karşılaşacağına, sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pencerede beyaz tül görmek ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pencerede tül görmek yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pencere tülü görmek gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında tül etek giymek insanların hayır dualarını alacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yırtık tül görmek rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, bilgiyle donanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir