AnaSayfa / Genel / Kahve falında tül takmak

Kahve falında tül takmak

Kahve falında tül takmak aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine, işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, kısmetlerin ve işlerin açılacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tül takmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle vakit geçirmelisiniz.

Kahve falında beyaz tül takmak Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına rivayet eder.

Kahve falında cama tül takmak geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tül perde takmak sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz tül perde takmak çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, doğru işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tül takmak maddi açıdan dibe vurulacağına, zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pencereye tül takmak kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, yapılan her işte hayır duası alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eve tül takmak sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine işarettir.

Kahve falında cama tül perde takmak rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına, hayallerine kavuşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir