AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencereden yağmuru izlemek

Kahve falında pencereden yağmuru izlemek

Kahve falında pencereden yağmuru izlemek maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına, kudreti ve cesareti bulacağına, sıkıntılarını atlatacağına, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına, söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına, küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, zahmetli bir işin altından kalkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pencereden yağmuru izlemek gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarınızla biraraya gelebilir veya karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında pencereden yağmuru izlemek kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına alamet eder.

Kahve falında pencereden dışarıyı izlemek aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, çok zor durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pencereden kar yağdığını izlemek yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında pencereden izlemek haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yağmur yağmasını izlemek maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, fal sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yağmur izlemek istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yağan yağmuru izlemek uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine yorulur.

Kahve falında yağmur yağdığını izlemek sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir