AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencereden kar görmek

Kahve falında pencereden kar görmek

Kahve falında pencereden kar görmek inancını bir kenara atacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, can sıkıcı haberler almaya, çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına, içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına ve çok güzel olayların insanların hayatlarına etki edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pencereden kar gördüyseniz:

  • Belli bir düzenlemeyi geliştirmek için yapacağınız planlar araştırma yapmayı gerektiriyor.

Kahve falında pencereden kar yağmış görmek dertlerinin sona ereceğine, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pencereden kar girdiğini görmek yeni alanlara yöneleceğine, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine delalettir.

Kahve falında pencereden kar görmek bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine yorulur.

Kahve falında pencereden kar yağdığını izlemek kazanç elde edeceğine, hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pencerede kar görmek yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine işarettir.

Kahve falında pencereden kar yağdığını görmek işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, uzun yıllar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pencereden kar seyretmek gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında pencereden dışarıyı izlemek sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir