AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencereden dışarıyı izlemek

Kahve falında pencereden dışarıyı izlemek

Kahve falında pencereden dışarıyı izlemek aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, sağlıklı bir hayat süreceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına, yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pencereden dışarıyı izlemek gördüyseniz:

  • İşlerinizi buna göre planlamanızda fayda var.

Kahve falında pencereden dışarıyı izlemek haberler alacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine alamet eder.

Kahve falında kendini dışarıdan izlemek çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında dışarıyı izlemek kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına inanılır.

Kahve falında pencereden dışarıya çıkmak kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, çok büyük bir ortaklığa gireceğine delalet eder.

Kahve falında pencereden dışarı çıktığını görmek farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına, kendisini zorlayan sorunlardan ve durumlardan yakın bir zaman içinde sorun yaşamadan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pencereden dışarı atlamak yeni bir birlikteliğe başlanacağına, topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya delalet eder.

Kahve falında pencereden dışarı çıkmak istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine, çaresizliğinin büyüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında pencereden dışarıyı seyretmek keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir