AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencereden kar girdiğini görmek

Kahve falında pencereden kar girdiğini görmek

Kahve falında pencereden kar girdiğini görmek yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, anne babanın üzüntü duyacağına, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında pencereden kar girdiğini gördüyseniz:

  • Uzlaşma sağlamak sıkıntı yaratmaktan daha faydalı olabilir.

Kahve falında pencereden kar girdiğini görmek aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine rivayet eder.

Kahve falında pencereden birinin girdiğini görmek ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, sağ salim yolculuğunu bitireceğine tabir olunur.

Kahve falında pencereden kar yağmış görmek çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, planların aksayacağına da tabir edilen fal, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan fal sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pencerede kar görmek kendisini bir türlü toparlayamayacağına, yokluk ve fakirlik göreceğine tabir olunur.

Kahve falında pencereden kar yağdığını izlemek bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına delalet eder.

Kahve falında pencereden kar görmek ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine alamet eder.

Kahve falında pencereden kar seyretmek başa iş açacağına, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında pencereden kar yağdığını görmek yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir