Kahve falında pencereden birinin girdiğini görmek

Kahve falında pencereden birinin girdiğini görmek hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, ihanet göreceğine, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına yorulur.

Kahve falında pencereden birinin girdiğini gördüyseniz:

  • Daha düne kadar sıkıntı veren olaylar işte kendiliğinden çözümleniyorlar.

Kahve falında pencereden kar girdiğini görmek işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pencereden birinin girdiğini görmek hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, fal sahibinin işlerinin açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pencereden adam atmak kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında pencereden düşen birini görmek işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, büyük bir ihanete uğranacağına inanılır.

Kahve falında evin penceresinden deniz görmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında açık pencereyi kapatmak işlerin yolundan çıkacağına, rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pencereden düşen bebek görmek çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, yediği ekmeğin verimli olacağına yorulur.

Kahve falında pencereden gökyüzüne bakmak endişelerin son bulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir