AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmak izi görmek

Kahve falında parmak izi görmek

Kahve falında parmak izi görmek iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında parmak izi gördüyseniz:

  • Diğerlerinin beklentilerini kendi ihtiyaçlarınızın önüde tutmamanız daha fazla şey başarmanızı sağlayabilir.

Kahve falında parmak izi vermek bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında parmak izi görmek hasretin biteceğine, büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında izar görmek engel teşkil edeceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine delalettir.

Kahve falında alnında iz görmek risk almaktan özenle kaçınacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında izmirue taşınmak ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına işarettir.

Kahve falında vucudunda yanık izi görmek vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bıçak izi görmek bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uyurken izlenmek tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, zararın gittikçe daha da artacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir