AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük pencereden geçmek

Kahve falında küçük pencereden geçmek

Kahve falında küçük pencereden geçmek işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, haberler alacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, yapılmak istenen projeye hız verileceğine, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küçük pencereden geçmek gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerdeki sorunları çözme olasılığı doğabilir.

Kahve falında küçük pencereden geçmek ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dar bir pencereden geçmek makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına alamet eder.

Kahve falında dar pencereden geçmek kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına, işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine yorulur.

Kahve falında pencereden geçmek yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, büyük maddi kayıp verileceğine alamet eder.

Kahve falında küçük pencereden çıkmak sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına yorulur.

Kahve falında küçük pencere görmek atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küçük kapıdan geçmek çareyi başka yerlerde arayacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine rivayet eder.

Kahve falında küçük bir kapıdan geçmek güzel işlere imza atacağına, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir