AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencereden izlemek

Kahve falında pencereden izlemek

Kahve falında pencereden izlemek sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, rahat yüzü göreceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, amacına ulaşacağına, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında pencereden izlemek gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmanıza yardımı olacaksa seyahat etmenizde fayda var.

Kahve falında pencereden kar yağdığını izlemek ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pencereden izlemek üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına rivayet eder.

Kahve falında pencereden dışarıyı izlemek sıkıntıların çözüme ulaşacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine delalettir.

Kahve falında pencereden yağmuru izlemek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, attığı adımların geleceğini şekillendireceğine delalettir.

Kahve falında evde film izlemek eline yeni fırsatların geçeceğine, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğini izlemek yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına delalettir.

Kahve falında dövüş izlemek adım atarken çok zorlanacağına, işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında televizyon izlediğini görmek maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine, binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir